Хаифа 2017-10-03T11:34:21+00:00

Здраво, Добредојдовте во Хаифа

Хаифа Агроцентар е основана во 2005 година. Хаифа , подружница на Пронекс-хем, во моментов има две продавници за земјоделски репроматеријали , еднa во Струмица , а другa во Просениково. Тука ќе најдете се што ви е потребно за вашето земјоделското производство, вклучувајќи консултации од високо обучени агрономи. Тоа е покриено со сите неопходни суровини за земјоделско производство – ѓубрива, пластични филмови , пестициди, семиња, садници , системи за наводнување , пумпи за вода и многу повеќе алатки и материјали потребни за одржување на модерна земјоделска фарма.

Секоја нова и иновативна технологија може да ја најдете во нашите продавници

ДАЛИ СТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ? КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ ДЕНЕС!

Учете од нашето знаење и искуство…

 

Контактирајте не денес