Супстрати

//Супстрати
Супстрати 2017-10-04T11:59:14+00:00

Plantaflor подлогите за размножување се докажани мешавини кои се користат во целиот свет во градините за расад. Тие се состојат од високо квалитетни, добро просеани тресети и балансиран NPK микс за оваа чувствителна група растенија.

ДРУГИ ПРОИЗВОДИ?

Ние имаме многу различни производи, со задоволство ќе ви помогнеме да добиете повеќе за вашите пари.

 

Погледнете ги нашите производи
Контактирајте не денес