Производи за наводнување

//Производи за наводнување
Производи за наводнување 2017-10-04T11:54:20+00:00

Metzerplas е кооперативно базирана индустрија за производи за микро наводнување и разни видови на цевководи: СП цевка за ладна и топла вода, ПЕ цевка за инфраструктура на вода и телекомуникации. Уникатните Metzerplas калапи се дизајнирани со најширок вметнувачки филтер.

ДРУГИ ПРОИЗВОДИ?

Ние имаме многу различни производи, со задоволство ќе ви помогнеме да добиете повеќе за вашите пари.

 

Погледнете ги нашите производи
Контактирајте не денес