Пластични производи Гинегар

//Пластични производи Гинегар
Пластични производи Гинегар 2017-10-04T11:49:01+00:00

Ginegar Plastic Products е светски водечки производител на заштитни фолии за широк спектар на земјоделски апликации, со посебен акцент за стакленички покривки, VIF фолии, како и низа други земјоделски апликации. Од 1969 година, Гинегар ја комбинира својата експертиза во областа на пластиката.

ДРУГИ ПРОИЗВОДИ?

Ние имаме многу различни производи, со задоволство ќе ви помогнеме да добиете повеќе за вашите пари.

 

Погледнете ги нашите производи
Контактирајте не денес