За Пронекс Инжeнеринг

//За Пронекс Инжeнеринг
За Пронекс Инжeнеринг 2017-09-21T09:57:29+00:00

Здраво, Добредојдовте во Пронекс Инженеринг

Пронекс Инженеринг е основана во 2009 година
Ние се справи со дизајнирање и инсталирање капе -по- капка по капка системи за наводнување, како и набавка на потребната суровини за градежништвото. Дизајнирање и инсталирање на системите за наводнување е направено од страна на високо квалификувани хидро-инженери со свои инсталација тимови, кои имаат долгогодишно искуство.

Градиме енергоефективни СТАНБЕНИ ОБЈЕКТИ

Пронекс Инженеринг исто така се занимава со дизајнирање и изградба на станбени згради и магацини. Имаме огромно искуство и знаење со изградба на енергетски ефикасни станбени објекти со користење на state-of-the-art (врвни) материјали за изолација.

ДАЛИ СТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ? КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ ДЕНЕС!

Пронекс Инженеринг – Вашиот бр.1 партнер во конструкции – од оранжерии до згради…

Контактирајте не денес