Инжeнеринг

/Инжeнеринг
Инжeнеринг 2018-01-12T11:02:23+00:00

ИНЖЕНЕРИНГ

Пронекс Инженеринг е нова компанија, основана во 2009 година , со цел да обезбеди квалитетни услуги во градежништвото. Во поле на интерес вклучува проектирање и градење на системи за наводнување, стакленици, но исто така и куќи и згради.

Пронекс Инженеринг се потпира на многу висок професионализам и компетентност. Со тим од 3 градежни инженери и тим на технички персонал ние сме способни да ги задоволиме сите ваши потреби за вашата градба. Пронекс Инженеринг исто така поседува различни механички алати и машини со кои се гарантира дека вашата изградба ќе биде завршена во минималниот рок за извршување на работата.

Со компетентност и знаења на Пронекс Инженеринг , вашите оранжерии, приватни домови и јавни згради ќе ги задоволиме сите стандарди во светот на безбедноста, квалитетот и дизајн.

__________

Пронекс Инженеринг – Вашиот бр.1 партнер во конструкции – од оранжерии до згради.

__________

Здраво, Добредојдовте во Пронекс Инженеринг

Пронекс Инженеринг е основана во 2009 година
Ние се справи со дизајнирање и инсталирање капе -по- капка по капка системи за наводнување, како и набавка на потребната суровини за градежништвото. Дизајнирање и инсталирање на системите за наводнување е направено од страна на високо квалификувани хидро-инженери со свои инсталација тимови, кои имаат долгогодишно искуство.

Градиме енергоефективни СТАНБЕНИ ОБЈЕКТИ

Пронекс Инженеринг исто така се занимава со дизајнирање и изградба на станбени згради и магацини. Имаме огромно искуство и знаење со изградба на енергетски ефикасни станбени објекти со користење на state-of-the-art (врвни) материјали за изолација.

ДАЛИ СТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ? КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ ДЕНЕС!

Пронекс Инженеринг – Вашиот бр.1 партнер во конструкции – од оранжерии до згради…

Контактирајте не денес