V1000 хидраулични контролни вентили

//V1000 хидраулични контролни вентили
V1000 хидраулични контролни вентили 2017-10-03T12:33:59+00:00

Project Description

Опис на производот

  • Рачно или електрично
  • Рачно менување
  • Најлонска конструкција исполнета со стакло
  • Полно работно место
  • Цевка и фитинзи: пластика

Контролните вентили V1000 се економичен избор за станбени, комерцијални и мали системи за земјоделство за наводнување. Контролниот вентил V1000 може да се користи за контрола на блокови со текови до 25 кубни метри на час.

Сите V1000 контролни вентили се дизајнирани со рачно менувачко копче за да обезбедат дополнителна флексибилност за контрола на притисокот и протокот. Капакот на телото на контролниот вентил V1000 и клипот на дијафрагмата се конструирани од најлон најлон за да се исполнат груби услови. Дизајнот на куќиштето на вентилот вклучува целосна седиште со непречена патека на проток, обезбедувајќи мала загуба на главата при услови на висок проток. Колото за контрола на електричниот вентил е внатрешно (двонасочно коло) кое обезбедува некои значајни придобивки, како што нема надворешни цевки или додатоци.

Апликации

  • Контролен проток во мали земјоделски блокови
  • Системи за наводнување на стакленички и тунели
  • Станбен и комерцијален пејзаж
Спецификации
Product Information Glass-filled nylon construction, full bore seat.
Actuation Manual / Electric
Manual throttling
Sizes In-Line: 1”- 1½”- 2”, Angled: 2″
Tubing and fittings Plastic
Pre-set pressure 3-way – 2,5 bar
Controls 2-Way Internal or 3-Way External
End Connectors Threaded (BSP)