D1000 линија

//D1000 линија
D1000 линија 2017-10-03T12:46:06+00:00

Project Description

Карактеристики на линијата D1000

 • Технологија ActiveFlex ™
 • Апликации: Разни култури, вклучувајќи зеленчук и теренски култури
 • Инсталација: Над земјата или подземни (2 “-4”)
 • Дијаметар: 5/8 “, 7/8”
 • Проток: 0,22-0,34 gph / dripper

D1000 Drip Line со ActiveFlex ™ dripper технологијата е најнапредната тенка линија за ѕид на пазарот денес. Технологијата ActiveFlex ™ dripper овозможува да се наведнува капакот кога е под притисок, дозволувајќи излезот од отворот да се отвора и затвора со секоја капка. Оваа водечка капка во индустријата има супериорен дизајн на канал и излез на пресек, обезбедувајќи голема отпорност на приклучување од двата загадувачи во снабдувањето со вода и од ингестија на почвата при исклучување на системот. Rivulis D1000 Drip Line се нуди и во 6 и 8 мил дебелина на ѕидот, и во разни дистанционирачки простори и проток. Нека D1000 Drip Line го зема вашиот систем за наводнување на следното ниво.

D1000 Drip Line со ActiveFlex ™ е дизајниран да ги оптимизира перформансите и отпорноста на затнувањето.

 1. active_flex_demoСо вистинска количина на флексибилност, компактната калапирана капка идеално се интегрира со излезот на отворот, создавајќи оптимален механизам за отворање на отворен затвореник.
 2. Врвниот диппер (патент) паметно ги комбинира елементите на клучните капки (филтрација, лавиринт и излез) во дизајнот на 3 паралелни функции што резултира со идеален распоред и димензии.
 3. Обезбедува бенефиции пронајдени во линиите за капење:
  – Отпорност на затворање
  – Конзистентност и точност на наводнувањето, ниски биографии
  – Трајност и минимално пукање

d1000_3_functions

 

Спецификации

Информација за продуктот
Технологија ActiveFlex ™
Боја на лента: Зелена
Тип на излез: решетка

Апликации
Разни култури, вклучувајќи зеленчук и теренски култури (домати, морков, брокула, пиперки, пченка и дињи).
Над земјата или подземни (2 “-4”)

Опции на производот
Дијаметар: 5/8 “, 7/8”
Дебелини на ѕидот: 6 и 8 мил
Проток:
0,22 gph / dripper
0.34 gph / dripper
Стандардни рамки на дипли: 8 “и 12”

Упатство за работа
Стандарден работен притисок: 10 PSI
Максимален работен притисок: 13-17 PSI
Барања за филтрирање:
0.22 gph: 100 микрони (150 решетки)
0.34 gph: 130 микрони (120 решетки)
Фитинзи: фитинзи за заварување