Специјалсубстрат

//Специјалсубстрат
Специјалсубстрат 2017-10-05T12:07:32+00:00

Project Description

Детали за производот

Субстрат – ХУМУС кој се користи за производство на расад.

 

Составен од:

80% црн субстрат

20% бел субстрат